(Tisztában van valaki is valódi erejével és értékeivel?

Ott a víz. Gondolod uralkodhatsz felette? Majd mikor jéggé válik, végképp tehetetlen leszel ellene. Akkor te mennyi mindenre lehetsz képes?)

Ő úgy látja a világot, mint a játszóteret. Persze néha kiesik a hintából, vagy lecsúszik a mászóka akár legmagasabb fokáról, de talpon marad és visszamászik. Neki minden színes, játékos. Amikor új emberek jelennek meg, nem utálkozni, hanem játszani szeretne velük. Olykor előfordul csúfolódás, de ha valaki elesne, egy kéz biztosan felé nyúl. Mindenki sebe, a szembe ment homok, valahogy vicces tud lenni. Mindenki próbálkozása, az út a fejlődéshez, a küzdelem, így sokkal könnyebb. Ő mindenben látja a jót, az elkeseredettség sosem temeti el annyira, hogy többé ne kapjon levegőt. Tisztelem Őt. Remélem mindig a közelemben marad, erőt ad, átvarázsol mindent.

Szerző: \\\'netaláljrám\\\'  2009.01.14. 20:11 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://netalaljram.blog.hu/api/trackback/id/tr83878143

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása