Mindig volt egy ilyesfajta hajlamod, de ez már sok. Ha ezt nem látod, fogj kezet a drága barátnőddel, aki ugyanilyen szánnivaló. Mert ez csupán ennyit jelent. Létezik az a világ, ahol ezt nem kell megtenni. Ahol egész biztos, hogy ez helytelen. Ez a világ benned lakozik.

Egy ember, aki a nyugalom, beteljesülés és kiegyenlítődés állapotát a nyomasztással fejezi ki? Valaki, akit ha nem értesz meg is úgy tud hatni, hogy az megrémiszt? Aki saját magát fedi fel, mégsem mond semmit. Elképzel bármit, beleképzeli önmagát, majd olyat ad, amitől én is belekényszerülök az Ő állapotába. Felbolygat, elborzaszt, magával ragad, utólag is mélyen kihat. Egészen különleges élmény. David Lynch. Mintha egy tűt szúrna az agyamba, és azon keresztül, onnan egészen föntről, arról az elzárt helyről kiszívná a szívem. Közben végig dobogna, kínzó és gyötrelmes lenne, túl akarnék esni rajta, közben azt kívánnám tartson ki a pillanat minél tovább, mert szükségem van az ittlétre. Nekem ezt fejezi ki Ő.

 

 

Szerző: \\\'netaláljrám\\\'  2009.01.15. 21:17 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://netalaljram.blog.hu/api/trackback/id/tr88880549

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása