Ha az álom valóra válik. És ha nem.

Nem vettek fel oda, ahova szerettem volna, mint az már hónapokkal előre látható volt. Jelentkeztem azonban máshová, ami a költözést biztosítja. Ez a tény valóban üdítő, sőt még érdekel is a szak, a problémák tehát helyben keresendők.

Barátok? Azt a megjegyzést soha, soha, de soha nem fogom elfelejteni, sem megbocsátani. Nem értem se a célját, se az időzítését, semmijét. Szánalmas volt. Furcsa és meghökkentő, pont amilyen te vagy manapság. Teljesen más, negatívan.

Egy új, külsőségektől agyonterhelt, hazugságokkal felhigított, álszent és számító világ a miénk. Nem mondok köszönetet.

Ne mond el, ha egyszer régen tényleg úgy volt, akkorse. Néha talán meghaltam volna ezért, mostmár viszont nem akarok tudni róla. Nyeld le, soha ki ne köpd. Nem mindig kell érteni a múltat. Szeretlek te hülye.

Ennek is vége.

Miért van az, hogy jelenleg egy velem nem azonos nyelvű, tőlem távol élő, életemben 5 napon át látott személy, -akivel tartom a kapcsolatot, élve a modern világ adta lehetőségekkel-, hozza ki belőlem nagyjából a legnagyobb mértékű érdeklődést. Akadna más is, de nem.

Mikor jár le a barátság szavatossága?

Több mint 10 év tartok tőle elég hozzá. Küzdjön egyszer más is.

Ha egyszer nagy leszek és kikérik a véleményem, elmondom. Ha egyszer bezárnak, megszökök. Ha egyszer befolyásolnak, ellent mondok.

Ha szabadon élhetek, hibázok, és élvezni fogom.

Szerző: \\\'netaláljrám\\\'  2009.08.13. 23:07 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://netalaljram.blog.hu/api/trackback/id/tr431308179

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása