Valóban azt hiszed, hogy az emberek rossz helyzetük miatt nem is értik, hogy másnak lehet jó? Még véletlenül sem áll fenn az eshetősége, hogy te nem fogod fel milyen szar körülmények között élni? Mert aki sosem élt meg ilyesmit, könnyen hangoztatja szerencséjét. Szánni való. Csak képzeld el milyen ha egyszer nincs miért hazamenned, de muszáj és csak az iszonyú fájdalom uralja tested.

Ez is neked megy: csalódtam. Te többé tényleg nem vagy barát. Tudsz rólam bármit is? Elárulom, nem. Fogalmad sincs sem az érzéseimről, sem az életemről. Tudod mi a különbség? Mikor te voltál a helyemben segítettelek és kiálltam melletted. Te pedig eltűntél. Két évvel ezelőtt viselkedett hasonlóan valaki, Őt megvetetted, ám jelenleg is Ő ismer jobban.

Ezért nem túl jó itthon.

De holnap visszamegyek, ott olyan emberek vannak, akik 2 hónap alatt többet tudtak meg az életemről, mint más 10 év alatt. És számíthatok rájuk. Nem nekem kell a köteléket fenntartanom, hanem együtt tesszük. Ott akarok lenni, úgy.

 

Szerző: \\\'netaláljrám\\\'  2009.10.31. 20:59 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://netalaljram.blog.hu/api/trackback/id/tr621489623

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása